avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, azi am platit sms pt parcare cu plata insa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, azi am platit sms pt parcare cu plata insa am gresit ...

Buna seara, azi am.platit sms pt parcare cu plata insa am gresit cifra de la nr de inmatriculare. Mi-am dat seama dupa ora cand am.plecat si am trimis imediat un sms nou cu nr corect de inmatriculare. In geam nu aveam nimic. E posibil sa ma trezesc cu o instiintare acasa?
Cel mai recent răspuns: Daniela2024 , utilizator 20:30, 30 Iunie 2024
Depinde de localitate,exista moduri diferite de constatare și sancționare a eventualelor contravenții.In București teoretic nu este o problema..
Este virba de Brasov

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Depinde de localitate,exista moduri diferite de constatare și sancționare a eventualelor contravenții.In București teoretic nu este o problema..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare - plangere contraventionala cerchiaionut cerchiaionut Buna ziua, Pe data de 04.12.2010 am parcat masina in cartierul ANL Brancusi, sector 6, Bucuresti pe un loc marcat doar cu cifra 20. Fiind in vizita de 1 ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)
Procura speciala pentru buletin iacob-mihai iacob-mihai Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea intrebare: Unchiul meu din Italia mi-a trimis o procura speciala sal pot reprezenta pentru depunerea actelor si ... (vezi toată discuția)