avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. Poate ...

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. Poate fi incadrat pe cod COR 243105 - Specialist Marketing Online sau cod COR 243103 - Specialist marketing o persoana fara studii superioare? Viitorul angajat in cauza are 3 ani de facultate finalizati, insa fara licenta.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 30 Iunie 2024
Noua Clasificare a Ocupațiilor din România (COR) nu mai clasifică grupele majore de ocupații în funcție de gradul de instruire (nivelul școlii absolvite), astfel încât putem întâlni la Grupa majoră 2 funcții care nu necesită studii superioare, după cum la Grupa majoră 3 putem întâlni funcții care necesită studii superioare.

Deși noua clasificare COR – ISCO 08 nu mai face referire la nivelul de studii necesar, acesta se ia în considerare prin corelarea cu cel stabilit pentru ocupațiile prevăzute în clasificarea anterioară COR ISCO 88 (vezi tabelul de corespondența între COR vechi ISCO 88 – COR nou ISCO 08)
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare. urmează sa angajez prima persoana in firma și am ... Dragus Dragus Salutare. Urmează sa angajez prima persoana in firma și am o mare nelămurire referitoare la codurile COR. Postul fiind de specialist marketing am ales ... (vezi toată discuția)
Angajarea pe un post care necesita studii superioare a unei persoane cu studii medii gabi6611 gabi6611 O persoana cu studii medii poate fi angajata pe un post pentru care sunt necesare studii superioare? Pentru activitatea de specialist marketing , cod COR ... (vezi toată discuția)
Problema incadrare Mihaela_Grigore Mihaela_Grigore Buna ziua, Am urmatoarele studii: Studii Licenta Jurnalism si Comunicare, Masterat Marketing si Management, 1 an SAE (Scoala privata de inginerie de sunet, ... (vezi toată discuția)