avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit pt. nevoi personale fara asigurare de viata!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit pt. nevoi personale fara asigurare de viata!

Buna ziua, as dori sa primesc un sfat pt urmatorul caz.Tatal prietenei mele a decedat in urma cu aproape 2 saptamani ( singurul mostenitor ramas e prietena mea ), tatal ei are un credit de nevoi personale dar fara asigurare de viata, bunurile ramase sunt ceva bani la compania care lucra si o masina(care nu ar acoperi creditul).intrebarea mea ar fi ce se intampla cu bunurile ramase?care sunt sansele prietenei mele sa pastreze masina?si ce e de facut?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:32, 17 Februarie 2010
Sa incerce sa faca un certificat de calitate de mostenitor adica un document care sa spuna doar ca este mostenitor si bunuri nedeclarate, ca si cand nu stie de existenta masinii. Face asta, ulterior afla ca exista masina.si ccepta mostenirea sub beneficiu.
Sa intrebe la un birou notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile mostenitorului ContSters219511 ContSters219511 Buna, Deoarece am primit o multime de raspunsuri contradictorii legate de speta de mai jos, ma adresez d-vs cu o speta si o intrebare. Speta: Un fiu unic a ... (vezi toată discuția)
Succesiune neinceputa angela222 angela222 BUNA SEARA Mi-a murit o buna prietena la virsta de 53 de ani de inima si aceasta dna avea un credit de nevoi personale si 2 carduri....dna nu avea nici o ... (vezi toată discuția)
Mostenirea datoriilor Terezia81 Terezia81 Buna ziua! Am o problema. Tatal meu a murit anul trecut, ne-a parasit in 97, eu cu fratele meu am fost minori. El a bagat divortul de 2 ori, dar eu asa stiu ca ... (vezi toată discuția)