avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Nume reprezentantului legal gresit inscris in incheiere
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Nume reprezentantului legal gresit inscris in incheiere

Buna ziua.
In comunicarea incheierii privind modificarea statutului unei asociatii club sportiv a fost inscris gresit numele reprezentantului legal. In loc de Ion sa zicem a fost trecut Vasile!
Cum remediem problema? In drept si in fapt, un model de cerere si cat dureaza? Se reface inchierea, o mai comunica acasa, etc?
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:11, 15 Iulie 2024
De tinut cont ca 1. unele judecatorii nu se ocupa deloc in timpul vacantei judecatoresti, deci de la inceput de iulie si pana la final de august, de dosare ONG.... 2. Se intampla adesea ca un document depus la dosar sa nu apara prompt sau sa nu apara deloc in ”dosarul electronic” 3. Pe portalul instantelor sa apara cu intarziere sau doar dupa solutionare data stabilita pentru o cerere pe baza OG 26/2000 4. Pe portalul instantelor adica sectiunea ”dosare” de pe portal.just.ro nu se trec documentele depuse la dosar ci dar cererea initiala si termenele stabilite in dosar. Deci nu se trece ca s-a depus o cerere de indreptare eroare materiala pt ca ea nu primieste numar nou de dosar ci se inregistreaza la dosarul in care s-a pronuntrat hotararea care are acea eroare ce trebuie indreptata si pot trece zile si saptamani pana cand se da termen in dosar pentru solutionare a cererii de indreptare eroare materiala deci faptul ca ati depus cererea si a fost primita de Judecatorie dar nu apare nimic pe portal in acest sens poate indica pur si simplu ca nu au stabilit inca termen si s-ar putea sa nu il stabileasca prea curand. Lege prevede expres solutionarea dosarelor ONG in 3 zile de la inregistrare, dar din sutele de dosare ONG de care m-am ocupat in ultimii 24 de ani de cand a aparut OG 26/2000 nu s-a respectat vreodata acel termen,....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca si asigurari sociale. indreptare eroare materiala sebacebe sebacebe Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatorea speta: In data de 31.01.2014 TMB s-a pronuntat in sedinta publica cu o sentinta definitiva cu un termen de ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinere hotarare judecatoreasca definitiva anna29 anna29 Buna ziua, Am o amenda auto pe care am actionat-o in instanta si am primit raspuns favorabil. Cand am fost la Directia de taxe si impozite sa depun ... (vezi toată discuția)