avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bună ziua, pentru prestări servicii intracomunitare, ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bună ziua, pentru prestări servicii intracomunitare, fără ...

Bună ziua, pentru prestări servicii intracomunitare, fără TVA, firmă din România prestează servicii către o firma din Olanda, trebuie folosit sistemul E-factura?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:07, 12 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e-Factura este o aplicație pentru tranzacțiile de pe teritoriul României.

Deci, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii intracomunitare ssezarr ssezarr Buna ziua ! O firma romaneasca a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma olandeza producatoare de plante.Exista vreun caz in care niciuna ... (vezi toată discuția)
Factura prestari servicii intracomunitare cu tva=0 sau fara tva? alexberi alexberi Stiti daca factura pentru prestari servicii intracomunitare a unui platitor de TVA din Romania catre un platitor de TVA din UE trebuie sa contina [b]TVA = ... (vezi toată discuția)