avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Fratele a decedat el neavând pe nimeni. A ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Fratele a decedat el neavând pe nimeni. A avut mai ...

Bună ziua. Fratele a decedat el neavând pe nimeni. A avut mai multe amenzi . Eu ii moștenesc și amenzile. Deci trebuie să le plătesc?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:15, 8 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu ii mosteniti amenzile
Revin cu încă o rugăminte. După decesul fratelui în afară de amenzi am aflat ca are și datori la Krug și la o banca. Pentru aceste datorii sunt bun de plată ? Mulțumesc

Foorce a scris:

Bună ziua. Fratele a decedat el neavând pe nimeni. A avut mai multe amenzi . Eu ii moștenesc și amenzile. Deci trebuie să le plătesc?

Aveti ce mosteni după el, avea bunuri? Dacă da, veto plati si aceste datorii daca acceptati mostenirea. Veti plati dun ve mosteniti, nu din banii dvs.
Nu, când a decedat nu avea bunuri. Dar în urma succesiuni nu înseamnă că a avut cotă parte din casa batraneasca ?. Chiar nu știu la ce să mă aștept
Deci într-un final tot va trebui sai plătesc datoriile?
Mulțumesc pentru răspuns.
Daca nu acceptati mostenirea dupa frate, nu-i mosteniti nici amenzile si nici celelalte datorii neplatite.
Daca insa acceptati sa-i mosteniti bunurile ce a mostenit si el...., atunci ii preluati si datoriile.
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2024
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)
Mostenire marianalin marianalin Bună ziua, suntem patru frați,cu ambii părinți decedati fără succesiune la bunurile deținute de părinții noștri. Fratele cel mare locuiește in ... (vezi toată discuția)
Arenda, datorii si un strop de nebunie gheorghe3151543 gheorghe3151543 Buna ziua, Am urmatoarea problema si as dori indrumari pentru cum ar trebui sa procedez pentru a salva pamantul si casa parinteasca. Dupa moartea ... (vezi toată discuția)