avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incompatibilitate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incompatibilitate?

buna ziua, avocatul adversarei mele este cumnat cu una din judecatoarele la instanta la care am depun noi dodarul de partaj. nu este ea judecator in acest dosar, dar are vreo importanta ca este la aceeasi instanta?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 16:05, 5 Februarie 2010
Daca magistratul la care v-ati referit se inrudeste cu avocatul care reprezinta partea adversa, nu are nicio relevanta daca nu face parte din completul de judecata unde sunteti parte. Nu puteti recuza, daca asta ati dorit sa spuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recuza un expert? sabinna sabinna As vrea sa recuz un expert. Stiu ca poate fi recuzat in aceleasi cazuri ca si judecatorul. Nu este vorba despre rudenie sau afinitate. Dupa cum a facut ... (vezi toată discuția)
Interdictia exercitarii profesiei de avocat - art.20 din l51/1995 ContSters46797 ContSters46797 Buna ziua, Am tot cautat pe sfantul google dar nu am gasit nimc si apelez la ultima speranta: forumul avocatnet :) Daca stie cineva unde as putea gasi ... (vezi toată discuția)
Motive recuzare judecator Nina1 Nina1 Buna ziua, Care sunt motivele pentru care se poate solicita recuzarea unui judecator intr-un proces civil? Cu stima (vezi toată discuția)