Am venit din concediul de crestre copil, iar firma la care lucram se afla in momentul acesta in insolventa. Mi s-a facut reangajarea cu data de 14.12.2009, iar cu data de 15.12.2009 a foat facuta decizia de incetare a activitatii. Pot beneficia de somaj si care este perioada in care pot depune actele pt somaj?
in mod normal, orice pers care a cotizat in ult 12 luni are dr la somaj, si aici se include si per de crestere a copilului.
pb este alta. dvs, intorcandu-va din acest concediu, angajatorul nu are dreptul de a va inceta ctr de munca mai devreme de 6 luni de la reluarea activitatii, considerata per de adaptare, la sfarsitul careia sunteti testata si daca v-ati readaptat, contunuati rap de munca.daca nu, numai din acest mom ctr dvs poate suferi modificari (trecerea pe alt post, corespunzator ) sau poate inceta. pe ce temei a incetat ctr de munca la data de 15.12.2009?
Revisal
lelcunadia
Am avut o salarita in crestre copil pana la 2 ani si l-am trecut ca activ in noul revisal , deci nu il trecusem la contracte suspendate, iar pe 29 sept i-a ... (vezi toată discuția)