avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am avut un abonament la o companie de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am avut un abonament la o companie de telefonie și ...

Bună ziua! Am avut un abonament la o companie de telefonie și am solicitat rezilierea contractului, deoarece nu beneficiam de serviciile lor în zona în care locuiesc. Am înapoiat și echipamentul, dar ei tot mi-au mai emis câteva facturi, pe care nu le-am plătit, pentru că nu beneficiam de serviciile lor, datorie pe care au vândut-o unei firme de recuperatori. Facturile sunt din anii 2016-2017. Aș putea formula o cerere de chemare în judecată prin care să solicit instanței să constate că datoria mea s-a prescris? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:12, 3 Iulie 2024
nu avetyi niciun interes, faceti asta cand si daca va dau in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top factoring - facturi orange zziizzuu zziizzuu Buna ziua, In anul 2013 am incheiat un contract de telefonie mobile cu compania Orange, pe 2 ani (fara a achizitiona vreun telefon sau a primi orice alt ... (vezi toată discuția)
Companiile de telefonie au obligatia de a trimite lunar factura? PUSA.ES PUSA.ES Mama mea a avut un contract cu RCS/RDS pentru internet pana in ianuarie 2017, pentru cablu depasise perioada de 2 ani si se putea renunta la servicii, si un ... (vezi toată discuția)
Prescriere plata facturi cablu tv mia_livia mia_livia Buna seara. In mai 2014 am facut o cerere de reziliere a contractului de cablu tv,pe motiv ca ne mutam si la noua adresa compania respectiva nu avea ... (vezi toată discuția)