avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua , specific că am primit și eu acum un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua , specific că am primit și eu acum un plic că sunt ...

Bună ziua , specific că am primit și eu acum un plic că sunt dat în judecată pentru un abonament neplătit de acum 5 ani... Eu sunt plecat din țară și nu am știut de existența plicurilor (abia acum am aflat) .. îmi spune că sunt dat în judecată, ce trebuie sa fac in această situație? Trebuie sa plătească despăgubiri, avocat, tribunal cum scrie in plic? Mulțumesc
Puteți începe cu o consultație,discutând cu un av (chiar și online,apel video etc)pt a lamuri dacă e o simpla notificare făcută pt intimidare,este o cerere de chemare în judecata etcetc.Oricum nu va apucați sa plătiți dvs,sa acceptați eșalonare,negocieri fără a discuta cu un av.in n prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in ... Ionutkdg Ionutkdg Salutare! Am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in judecata de B2Kapital pentru neplata unui abonament din 2018 la vodafone si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ... s0ka s0ka Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ca suma ramasa dupa poprire nu-mi permite nici macar un trai decent? (vezi toată discuția)
Buna ziua - recuperare creanță veche Dorin neda Dorin neda Am luat un telefon de la orange și eram minora abonamentul iar asta a fost acum 6 ani și acuma mi-a venit un plc de la get back sa platesc ce se poate ... (vezi toată discuția)