avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se prescrie o amendă de rovinieta,contravenția ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se prescrie o amendă de rovinieta,contravenția constatată ...

Se prescrie o amendă de rovinieta,contravenția constatată în anul 2012 iar procesul verbal a fost întocmit în anul 2015 fără să primesc procesul verbal la adresa de domiciliu. Acum în anul 2024 primesc execuție silită cu poprire pe pensie . Legal dacă procesul verbal Nu a fost încheiat în termen de șase luni de la data contravenției acesta se prescrie.
Ce trebuie să fac în acest caz
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 4 Iulie 2024
Trebuie sa verificati daca nu a intervenit intreruperea/suspendarea prescriptiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala ana_marian ana_marian Cand am fost sa platesc impozitul casei pentru anii 2006 si 2007 am fost anuntat ca am de platit o amenda primita in ianuarie 2005 (pentru ca am circulat cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda icscsi icscsi Buna ziua, Am fost sunat astazi de catre Directia Fiscala ca as avea o amenda pentru \"calatorie frauduloasa cu mijloacele de transport\", din 2012, ... (vezi toată discuția)