cercetasa a scris:
deci ca sa am acesti bani de dat lor eu trebuia sa am un proces corect?????
INCORECT! Banii ii aveti de dat oricum pentru ca dvs. consumati.
Daca aveti un loc de munca trebuie sa dati in judecata angajatorul ca sa va primiti salariul?:-/
deacea nici acu nu platesc intretinerea lunar pentru ca altfel pana acu trebuia sa platesc datoria aia
Tema de reflectare si lamurire:
L230/2007
ART. 49
(1) Asociaţia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalizări pentru orice suma cu titlu de restanta, afişată pe lista de plata. Penalizările nu vor fi mai mari de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere şi se vor aplica numai după o perioada de 30 de zile care depăşeşte termenul stabilit pentru plata, fără ca suma penalizărilor sa poată depăşi suma la care s-au aplicat.
ART. 50
(1)
Asociaţia de proprietari are dreptul de a acţiona în justiţie pe orice proprietar care se face vinovat de neplata cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari mai mult de 90 de zile de la termenul stabilit.
(2) Acţiunea asociaţiei de proprietari este scutită de taxa de timbru.
(3) Sentinta data în favoarea asociaţiei de proprietari, pentru sumele datorate de oricare proprietar, poate fi pusă în aplicare pentru acoperirea datoriilor prin orice modalitate permisă de Codul de procedura civilă.
Ceea ce descrieti dvs. e o "joaca cu focul"!