avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... acordarea somajului tehnic e posibila in caz de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

acordarea somajului tehnic e posibila in caz de insolventa?

Daca o firma a fost notificata asupra deschiderii procedurii de insolventa, poate acorda angajatilor somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:38, 5 Februarie 2010
Pai ce justificare economica ar fi ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa/faliment freya_sb freya_sb Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este diferenta(daca exista diferenta) intre procedura simplificata de insolventa si faliment. La firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu crestere copil, firma in insolventa - somaj dumitracheramona dumitracheramona dupa terminarea concediului de crestere copil pot sa dau in somaj un angajat daca firma este in insolventa? va multumesc! (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala de 2 ori? art.242 art.242 Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu ... (vezi toată discuția)