avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate soacra sa faca ce vrea cu apartamentul noastru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate soacra sa faca ce vrea cu apartamentul noastru acum fost al ei

buna ziua
soacra a facut un contract de vanzare cumparare cu sotu fara nici un fel de clauza , cica ni la vandut cu 48 000 roni, dar noi nu iam dat nici un ban, intelegerea doar verbala a fost ca noi sa o intretinem sau daca o sa putem sai luam o garsoniera, acum soacra tine mortis sa se reampace cu fostul ei sot care sia violat nepoata, si vrea sa il aduca si pe el in apartament nostru acum, noi nu suntem deacord denici un fel cu el adica sa vina in casa noastra, cu soacra nu avem nimic, poate sta cat vrea aici, nea amenintat ca ne da judecata si anuleaza contractu daca nu i dam voie sa il aduca ,ca o sa spuna la instanta ca nu a stiut ce semneaza cica , dar tin sa mentionez faptul ca stia si ea si si ceilalti 3 frati ai sotului care erau deacord cu aceasta procedura, apartamentu fiind daor al soacrei , nu a fost nevoie si de semnatura fratilor, tatal lor a murit in 81, noi am hotarat sai luam totusi garsoniera caci ne face viata un calvar, toata viata a umblat cu tot felu de depravati si nu poate fara , pe numele cui sa luam garsoniera caci ea se recasatoreste cu depravatu asta iar inainte sa reusim noi sa luam garsoniera
va multumesc
Cel mai recent răspuns: jethrotullb , utilizator 23:38, 8 Februarie 2010
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati-i o garsoniera pe numele dvs. si al sotului.
Asa nu riscati nimic.
Acolo o lasati sa isi aduca pe cine vrea, sa-si faca de cap:)
Succes!
daca solicit la primarie sa imi comunice care sunt mostenitorii unui decedat cu care eu am avut litigii , primaria este obligata sa imi raspunda ? pentru ca cei de la primarie mi-au spus ca nu ii cunosc, deoarece nu a deschis nimeni din partea decedatului anexa 24 . Primaria trebuie sa ii cunoasca, sau nu este obligata la acest lucru???????
Nu este obligata Primaria sa va raspunda intrucat nu aveti calitate. Daca era o actiune pe rolul instantei de judecata si avea legatura cu cauza acelui proces instanta putea sa formuleze o astfel de adresa la care Primaria era obligata sa-i raspunda.
daca aveti contract de v.c. fara nici un fel de clauza, nu inteleg de ce va faceti probleme. nu sunt de acord cu cele aratate de radu sava, aceasta implica actiune in instanta de judecata, cu dovedirea faptului ca locuinta nu a fost achitata, cu martori si tot felul de documente care sunt greu , costisitor de obtinut totodata si de foarte lunga durata, lucru pe care soacra nu cred ca si-l mai poate permite la aceasta varsta.
soacra mea nu are ncici un d-zeu si e in stare sa ne dea in judecata, copii ei au fost pe ultimul loc cand era vorba de barbati, sau certat si vecinii cu ea si fratii cu ea pe tema asta, deci sincer ce ar trebui sa facem ca sa nu ne mai santajeze ?sai luam garsoniera pe numele ei cu cei 48 000 ? sai dam doar banii ca sa fie valid contractul de v-c ,si sa o lasam pe ea sa isi cumpere garsoniera, sau kiar de i dam acum banii tot poate anula contractul pt ca nu iam dat atunci? va multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire casa danymbi danymbi Buna ziua. Soacra mea doreste sa lase casa ei mie si sotiei mele. Sotia mea mai are un frate care le-a facut sotie si soacrei mele viata un cosmar. Dupa nunta ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare mama-fiu mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Soacra mea vrea sa ne faca act de vanzare-cumparare(ea este proprietar) pe casa si teren cu uzufruct viager si totodata cu plata sumei de 30.000 ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de la soacra mea, cu clauză de întreținere, o casă+teren. acum refuză s-o mai ajut cu bani și mă amenință că mă cheamă în judecată să anulăm contractul. se poate așa ceva? balanconstantin balanconstantin am cumparat de la soacra mea 1000 mp teren pe care se afla si o casa, in contract se specifica faptul ca ma oblig s-o intretit pe timpul vieti si totodata isi ... (vezi toată discuția)