avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator

Buna Ziua !
Sunt asociat unic al unei SRL.As-dori sa angajez un administrator.
Intrebarea mea este : dupa ce am angajat un administrator cine raspunde de activitatea firmei eu sau administratorul?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:15, 5 Februarie 2010
Administratorul.
Iti pot recomanda un manager specializat pe distributie produse alimentare
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic
Multumesc , dar firma nu se ocupa cu produse alimentare .
Are experienta manageriala si in alte domenii . Daca va intereseaza, totusi, transmiteti-mi un mesaj privat cu adresa dvs. de mail unde ar putea sa trimita un CV. Nu strica sa incercati .Poate e omul potrivit pentru dvs.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare mame Kitte Kitte Buna ziua Sunt in CIC din iunie 2010 si de cateva saptamani am inceput sa aplic la joburi pe domeniul meu (HR). Acesta este al doilea CIC. Pe site-urile de ... (vezi toată discuția)
Master - e util in obtinerea unui loc de munca? Beatrice89 Beatrice89 As dori sa stiu daca masterul ajuta la obtinerea job`ului.... de exemplu as dori sa dau la master-dreptul penal in afaceri si nu stiu in ce masura m`ar putea ... (vezi toată discuția)
Caut un job in domeniul juridic Alina Tabara Alina Tabara desi cand am inceput sa scriu acest mesaj nu am stiut sa-i dau un titlu sintetic, stiu foarte bine ce raspunsuri as vrea sa gasesc. Desi as putea parea naiva, ... (vezi toată discuția)