avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună! Am o întrebare care probabil va suna ciudat, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună! Am o întrebare care probabil va suna ciudat, dar am zis ...

Bună ziua! Am o întrebare, care probabil va suna ciudat, dar am zis totuși să încerc. Eu am dat examenul de bacalaureat în anul 2016, iar la limba română am luat o notă neașteptat de mică, în contextul în care la simulare am luat peste 9, având aceeași temă la subiectul 3. De teamă, nu am făcut contestație, dar de-a lungul timpului mi-a părut rău, iar acum aș vrea să știu dacă există vreo posibilitate să fac ceva în sensul ăsta. Să cer o recorectare a lucrării.

Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
TinaS1997, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 12 Iulie 2024
Buna ziua!
Contestatia trebuia facuta atunci,acum este tarziu.Nu cred ca va mai verifica cineva acum fisa de examinare.
Mergeti totusi si intrebati la liceul unde ati invatat.
Potrivit metodologiei de organizare a examenului de Bacalaureata din 2016, rezultatele au fost afişate pe data de 12 iulie, iar în intervalul 16.00 – 20.00, se putea depune contestaţiile.

Dupa 8 ani de la sustinerea examenului, nu mai exista nici lucrarea dvs ... acestea se păstrează până la sfârșitul anului școlar următor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologie examen bacalaureat Livia Costescu Livia Costescu Fiul meu a dat bacalaureatul anul acesta, a luat note de trecere la toate probele, dar a picat din cauza unui profesor neatent sau incompetent care a corectat ... (vezi toată discuția)
Cai de atac contra abuz profesor universitar cvalentin cvalentin Ma intereseaza care sunt posibilitatile unui student de a lupta pentru drepturile sale impotriva unui profesor care noteaza la examene discretionar. ... (vezi toată discuția)
Legi privind drepturile studentului Destiny.Within Destiny.Within Buna. Am o problema delicata as zice eu. Am facut 2 ani jumate la facultatea de medicina dentara din Constanta, si din motive personale nu am putut termina ... (vezi toată discuția)