avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am si eu o mare problema. Am traint in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am si eu o mare problema. Am traint in concubinaj ...

Buna ziua, am si eu o mare problema.
Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea mica 1 an si 4 luni iar cea mare 3 ani si 4 luni . Iar acum nu se mai poate trăi pentru ca este agresiv (ma batut , am fotografi batuta) tin sa mentionez ca eu stau cu mama mea acum in chirie. TATAL fetelor nu vrea sa mi lase fata ce a mare vrea sa mi o ia. Intrebarea este am sanse sa castig fetele? Care sunt sansele sa le castig eu ? Ce trebuie sa fac sa nu le pierd?
Cel mai recent răspuns: Georgiana245 , utilizator 23:02, 12 Iulie 2024


Georgiana245 a scris:

Buna ziua, am si eu o mare problema.
Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea mica 1 an si 4 luni iar cea mare 3 ani si 4 luni . Iar acum nu se mai poate trăi pentru ca este agresiv, ma batut si mama lui (3 palme) de fata cu fetita ce a mare .pe atunci abea 8/9 luni (ma batut , am fotografi batuta) tin sa mentionez ca eu stau cu mama mea acum in chirie. TATAL fetelor nu vrea sa mi lase fata ce a mare vrea sa mi o ia. Intrebarea este am sanse sa castig fetele? Care sunt sansele sa le castig eu ? Ce trebuie sa fac sa nu le pierd?



Georgiana245 a scris:



Georgiana245 a scris:

Buna ziua, am si eu o mare problema.
Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea mica 1 an si 4 luni iar cea mare 3 ani si 4 luni . Iar acum nu se mai poate trăi pentru ca este agresiv, ma batut si mama lui (3 palme) de fata cu fetita ce a mare .pe atunci abea 8/9 luni (ma batut , am fotografi batuta de tatal tetelor) tin sa mentionez ca eu stau cu mama mea acum in chirie. TATAL fetelor nu vrea sa mi lase fata ce a mare vrea sa mi o ia. Intrebarea este am sanse sa castig fetele? Care sunt sansele sa le castig eu ? Ce trebuie sa fac sa nu le pierd?





Georgiana245 a scris:



Georgiana245 a scris:



Georgiana245 a scris:

Buna ziua, am si eu o mare problema.
Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea mica 1 an si 4 luni iar cea mare 3 ani si 4 luni . Iar acum nu se mai poate trăi pentru ca el este agresiv, ma batut si mama lui (3 palme) de fata cu fetita ce a mare .pe atunci avea 8/9 luni (ma batut , am fotografi batuta de tatal tetelor) tin sa mentionez ca eu stau cu mama mea acum in chirie. TATAL fetelor nu vrea sa mi lase fata ce a mare vrea sa mi o ia. Intrebarea este am sanse sa castig fetele? Care sunt sansele sa le castig eu ? Ce trebuie sa fac sa nu le pierd?







Georgiana245 a scris:



Georgiana245 a scris:



Georgiana245 a scris:



Georgiana245 a scris:

Buna ziua, am si eu o mare problema.
Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea mica 1 an si 4 luni iar cea mare 3 ani si 4 luni . Iar acum nu se mai poate trăi pentru ca el este agresiv, ma batut si mama lui (3 palme) de fata cu fetita ce a mare .pe atunci avea 8/9 luni (ma batut , am fotografi batuta de tatal fetelor) tin sa mentionez ca eu stau cu mama mea acum in chirie. TATAL fetelor nu vrea sa mi lase fata ce a mare vrea sa mi o ia. Intrebarea este am sanse sa castig fetele? Care sunt sansele sa le castig eu ? Ce trebuie sa fac sa nu le pierd?







~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o mare problema. am traint in concubinaj ... Georgiana245 Georgiana245 Buna ziua, am si eu o mare problema. Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea ... (vezi toată discuția)
As dori sa întreb ceva în legătură cu iniste copii Mariusmario637@gmail Mariusmario637@gmail Am în grija mea trei copilași doua fete si un baiat. Mama lor ia părăsit în urma cu doi ani a plecat cu altcineva. Am cunoscut pe cineva o fata care are ... (vezi toată discuția)
Abandon familial si rele tratamente aplicate minorului - urgent emenemco emenemco Buna ziua, Avem un caz la noi la fundatie, o femeie care este intr-o situatie dificila si incercam sa o sfatuim ce sa faca. Cat se poate de scurt, ... (vezi toată discuția)