avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am si eu o mare problema. Am traint in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am si eu o mare problema. Am traint in concubinaj ...

Buna ziua, am si eu o mare problema.
Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea mica 1 an si 4 luni iar cea mare 3 ani si 4 luni . Iar acum nu se mai poate trăi pentru ca el este agresiv, ma batut si mama lui (3 palme) de fata cu fetita ce a mare .pe atunci avea 8/9 luni (ma batut , am fotografi batuta de tatal tetelor) tin sa mentionez ca eu stau cu mama mea acum in chirie. TATAL fetelor nu vrea sa mi lase fata ce a mare vrea sa mi o ia. Intrebarea este am sanse sa castig fetele? Care sunt sansele sa le castig eu ? Ce trebuie sa fac sa nu le pierd?


Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 00:13, 13 Iulie 2024
Trebuie sa va adresați urgent instantei de judecata și sa solicitati ca domiciliul ambilor minori să fie stabilit la dvs. Având în vedere ca au vârste fragede și ca dvs aveți atat ajutor din partea mamei cât și resurse financiare aveți mari șanse de câștig.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o mare problema. am traint in concubinaj ... Georgiana245 Georgiana245 Buna ziua, am si eu o mare problema. Am traint in concubinaj timp de 4 ani cu un barbat in casa parintilor lui si cu ei in casa, din care rezulta 2 fete cea ... (vezi toată discuția)
Custodia minorului concubinaj mirabela46 mirabela46 Buna ziua problema este in felul urmator am trait in concubinaj 4 ani cu un barbat avem o fetita de 3 ani si de curand ne-am despartit fetita este pe numele ... (vezi toată discuția)
Se poate casatori o fata la 14 ani? Andrei-Andries Andrei-Andries Fetele se pot casatori la 14 ani? Fata cu, care vreau sa ma casatoresc are 14 ani implineste 15 ani in Octombrie. Parinti ei au trait in concubinaj si sunt ... (vezi toată discuția)