avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,daca sant plecata din tara,administratorul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,daca sant plecata din tara,administratorul este obligat ...

Buna ziua,daca sant plecata din tara,administratorul este obligat sa imi transmita Suma de plata la intreținere?Cat pot intarzia cu plata fondului de reparatii?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:11, 14 Iulie 2024
În principiu nu e obligat, legea spune doar de afișare la avizier. Iar de întârziat la plată, 60 de zile, după aceea pot apărea penalități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati asociatie proprietari carmenme carmenme Buna ziua,am si eu o intrebare.Ce trebuie platit in fiecare luna la un apartament de 2 camere cu apa contorizata prin apometre,lumina si gazul suspendate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in blocul in care stau administratoarea are o rubrica ... Ioan12345 Ioan12345 Buna ziua, In blocul in care stau administratoarea are o rubrica la cheltuielile de intretinere denumita \"Alte cheltuieli\", in care in fiecare luna toti ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere la bloc si fondul de reparatii silviana13 silviana13 Doresc sa stiu daca in intretinerea lunara ce se achita la administratorul blocului se poate include un fond de reparatii fara acordul meu, si al altor ... (vezi toată discuția)