avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pe cine trebuie chemate la judecata in calitate de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pe cine trebuie chemate la judecata in calitate de Parat ..1..casa ...

Pe cine trebuie chemate la judecata in calitate de Parat ..1..casa de pensi sau..2.. scoala profesionala respective unde era facut scolarizarea cand casa de pensii nu recunoaste urmatorul lucru..Inceput de 01/01/1954 pana la 01/04/2001 va fi considerata stagiu de cotizare si vechime de munca in perioada practicii in productid.Totul asa este. si dovedite cu Adeverinta eliberate de scoala respective.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 15 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casa de Pensii trebuie data in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere ucenicie la vechimea pentru pensie noemi r noemi r Buna ziua, In anul 1973 am inceput ucenicia de 3 ani(perioada in care am avut bursa), in perioada aceea de la scoala ni s-a spus ca ni se va recunoaste ca ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala constitue vechime si stagiu de cotizare in munca pe toata durata scolarizari ? Morisca10 Morisca10 buna ziua , As dori un raspuns din partea dumneavoastra foarte obiectiv in perioada septembrie 1996 si ... (vezi toată discuția)
Practica in productie stagiu contributiv nicky63 nicky63 Buna ziua.Prin Decizia ICCJ 18/05.10.2015 se specifica: contributie la pensie perioada de practica in productie pentru cei care au absovit cursurile scolilor ... (vezi toată discuția)