avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunere indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunere indemnizație

Buna ziua. Sunt in cci cu primul copil. Face 2 ani pe 26 octombrie , intre timp am rămas însărcinată cu al doilea copil care se va naște la începutul lui septembrie. Ce acte trebuie pentru stimulentul de suprapunere , cat se da lunar ? Și trebuie depus din nou dosarul pt cei din nou pentru al doilea copil ? Ce acte ar trebui? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 15 Iulie 2024
Pe perioada suprapunerii situațiilor, cuantumul indemnizației lunare primite se majorează cu 50% din indemnizația cuvenită, pentru fiecare dintre copii, începând cu cel de-al doilea.
Altfel spus, pe perioada suprapunerii situației, veti primi indemnizatia CCC1 + 50% din aceasta indemnziatiei.

pentru acte intrebati la AJPIS - Agenția județeană pentru plăți și inspecție socială

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, ... Florey Florey Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, cum se prelungeste concediul de ingrijire? Voi avea 1 an pentru primul si 2 ani in continuare ... (vezi toată discuția)
Trecere din ccc1 in ccc2 StefanD0 StefanD0 Buna seara. Am o nelamurire si sper sa gasesc raspunsul aici. Avand un salariu mai bun, am decis ca eu, tatal sa intru in CCC al primului copil, nascut in 26 ... (vezi toată discuția)