avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, sunt pusa sa inapoiez 45.500 de lei pe care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, sunt pusa sa inapoiez 45.500 de lei pe care eu nu i am luat

Buna ziua, lucrez la o firma de comert si la verificarea banilor din casa de bani sa constatat o lipsa in valoare de 45.500 lei. Dar eu nu am conostinta de bani...Tin sa mentionez ca bani erau tinu-ti intr un seif din biroul in care nu lucrez doar eu cat si un coleg si in care adeseori vin furnizori si alte persoane si mai tin sa mentionez ca biroul nu are supraveghere video si doar eu am chei de la seif. dar eu nu am luat suma mentionata mai sus. ce pot face in cazul asta angajatorul ma pune sa inapoiez suma si mi a desfacut contractul de munca
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:36, 15 Iulie 2024
Daca sunteți nevinovat e bine sa aveți avocat plătit.
Cazul este dificil.

Daca recunoașteți fapta va trebuie avocat la judecată.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare acuzatie xtrabadx xtrabadx Buna ziua. As dorii cateva sfaturi din partea dumneavoastra, sunt pus intr-o situatie penibila si pot sa spun ca nu ma simt absolut deloc bine. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cristina1193 cristina1193 Buna ziua, prietenul meu lucra intr-o companie telecom in cadrul unui magazin si s-au intamplat urmatoarele: lucra de 3 saptamani in cadrul companiei, nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt casiera intr un fast food. am fost acuzata de ... aalicorina aalicorina Buna ziua! Sunt casiera intr un fast food. Am fost acuzata de furt. Mi s a spus ca mi se va face plagere penala pentru delapidare si ca o sa fiu pusa la plata ... (vezi toată discuția)