avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren agricol prin notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren agricol prin notariat


Vreau sa vand teren agricol prin notariat, si nu anuntand la primarie.
E nelegal/ilegal?
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2024
Zenonia87, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:50, 16 Iulie 2024
Daca terenul este situat in extravilan - NU puteti , nu va permits Legea 17/2014 . Notarul nu va intocmi contractul de vanzare-cumparare fara documentele prevazute de aceasta Lege si care se elibereaza de Primarie , dupa parcurgerea unor etape . Dureaza putin peste 3 luni cu totul obtinerea lor .
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? psimona22 psimona22 Buna seara , Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? Nu s-a facut iesirea din indiviziune (lipsa de bani , indiferenta , multi mostenitori ....) si ... (vezi toată discuția)
Recomandare procedură cumpărare teren agricol de la un coproprietar. Marius Cristescu Marius Cristescu Bună! Va cer sfatul in urmatorul caz: Dețin un teren agricol in indiviziune cu unchiul si fratele meu. Terenul este o moștenire de familie. Acum unchiul ... (vezi toată discuția)
Proceduri si durata cumparare teren extravilan de la persoana fizica la persoana fizica assportiva assportiva Buna ziua ! Imi puteti spune cat mai succint care sunt procedurile de urmat pentru a achizitiona un teren extravilan si care este durata? (vezi toată discuția)