avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua...m-am angajat intr-o institutie de stat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua...m-am angajat intr-o institutie de stat cu functie ...

Buna ziua...m-am angajat intr-o institutie de stat cu functie de studii superioare dar ei de fapt aveau nevoie de un om să care la arhivă ca altceva nu m-u pus sa fac, precizez ca am contract de munca unde am functia scrisa...refuz sa fac arhiva ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 17 Iulie 2024
Si in fisa postului ce atributii aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in cor si nivelul de studii Roxi2012 Roxi2012 Buna ziua, am si eu o nelamurire si pana acum nu am reusit sa gasesc pe nimeni sa ma ajute cu un raspuns. De curand, in cadrul firmei unde lucrez s-au facut ... (vezi toată discuția)
Sarcini suplimentare fata de cele initiale Lia1968 Lia1968 Buna ziua, M-am angajat ca si statistician , studii superioare , la o institutie publica.Pana in prezent (ultimii 5 ani) am avut doar activitate la birou si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog un sfat.avem urmatoarea problema : o angajata ... Utilizator49 Utilizator49 Buna ziua, Va rog un sfat.Avem urmatoarea problema : o angajata in functia de asistent social, personal contractual ,la o institutie publica a fost angajata ... (vezi toată discuția)