avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună dimineața as dori să aflu și eu ceva legat de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună dimineața as dori să aflu și eu ceva legat de indemnizația ...

Bună dimineața as dori să aflu și eu ceva legat de indemnizația de însoțitor persoana cu handicap grav ? Pe contul meu am 2 viramente de indemnizație de însoțitor una pt copil care este virata de primărie și una a mea virata de Agenția de plăti a municipiului București. Pe cont eu am poprire dar știam că pe aceste indemnizații nu se pot pune poprire? Cei de la bancă spun ca numai pe cea de la primărie nu se pune poprire? Care este adevărul în tot acest lucru? Că nu mai înțeleg nimic!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:40, 18 Iulie 2024
Pe indemnizatia de insotitor platita prin primarie, nu se poate pune poprire, pe motiv ca beneficiar este copilul, si nu el este cel executat silit.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate negocia suma aflata in executare silita popanlili popanlili Buna ziua! am avut un credit in valoare de aprox 1000 de lei.pt ca nu am platit acum sunt in executare silita iar suma totala este de 3080 lei.Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Ajutor de handicap vs38 vs38 Buna seara, as dori sa aflu daca o persoana pensionara, cu handicap de vedere gradul I, are dreptul la indemnizatia de handicap si cea pentru insotitor daca: ... (vezi toată discuția)