avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua! Mă interesează achiziționarea unui ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua! Mă interesează achiziționarea unui teren de construcție ...

Bună ziua!
Mă interesează achiziționarea unui teren de construcție care are PUG. În cazul acesta, ce documente ar fi necesare pt a construi o casă? Am nevoie de PUZ?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:51, 21 Iulie 2024
Nu neapărat. Mai întâi verificați dacă în zona cu pricina puteți construi imobil cu destinație locuință. Dacă da, verificați la primărie dacă nu există cumva un PUZ care să vă includă. Întrebați primăria, ei dețin documente relevante. Cereți un Certificat de urbanism
Ultima modificare: Duminică, 21 Iulie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnificatie puz: dotari, servicii, comert, birouri InaBucur InaBucur Intr-o zona cu destinatia conform PUZ: dotari, servicii, comert, birouri, se poate construi o casa destinata strict ca locuinta? Ce inseamna mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Teren cu pug si fara puz elena319 elena319 Bună ziua. Vreau sa achiziționez un teren intravilan care are doar PUG și nu are PUZ. Proprietarul e în curs de obținere certificat de urbanism de la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie marinar_71 marinar_71 Buna ziua! Am achizitionat un teren intravilan cu destinatia curti constructii in Constanta in August 2012. Inainte de achizitionarea terenului am cerut ... (vezi toată discuția)