avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna Ziua Cum pot sa ies din asociatia de proprietri ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna Ziua Cum pot sa ies din asociatia de proprietri pentru ca ...

Buna Ziua Cum pot sa ies din asociatia de proprietri pentru ca au hotarat cheltuielile pe partile comune pe numar de apartamente nu pe cota indiviza, eu avand coia indiviza mica, Ce cheltuieli mai am? Ex salar presedimte si administrator?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:48, 19 Iulie 2024
Domnule,
1. Hotararea AG este ilegala. Chelt. comune se repartizeaza pe cpi, nu asa cum vor unii, Sa citeasca prev. L 196/2018.
2. Iesirea din asociatie nu va rezolva problema.
3. Incercati sa informati Primaria (Serv. as. prop.), eventual, impreuna cu alti prop. trebuie sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La noi in bloc avem o firma are face curatenie , pe scara mea ... Acilui Acilui La noi in bloc avem o firma are face curatenie , pe scara mea revine suma de 430 lei pe luna. Administratia reparizeaza suma dupa cota indiviza .Eu consider ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru constructia acoperisului fara autorizatie. andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna seara! In urma cu 5 ani am cumparat un apartament la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje unde locatari au construit acoperis tip sarpanta fara autorizatie. ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli asociație de proprietari Maria Pisoschi Maria Pisoschi Proprietarul unui apartament a decedat.In apartament nu locuieste nimeni.Copii moștenitori (2) nu locuiesc acolo, fiind plecați. Au prezentat la Asociație ... (vezi toată discuția)