avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! La partaj, se evaluează casa la prețul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! La partaj, se evaluează casa la prețul pieței ...

Bună ziua! La partaj, se evaluează casa la prețul pieței sau se evaluează la prețul cu care a fost ridicata?
Mulțumesc!
Dacă partajul se face la notar evaluarea este după cum se înțeleg părțile. Dacă se face in instanță, părțile solicită ce consideră și instanța decide.
În cazul.partajului în instanta evaluarea de către expert se face la prețul pieței. Se i -au in considerare zona,materiale,finisaje,grad de uzură etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma succesiunii doi frati mostenesc o casa si ... monainfo monainfo Buna ziua, in urma succesiunii doi frati mostenesc o casa si un apartament. In situatia in care cei doi se inteleg, unul doreste apartamentul si celalalt ... (vezi toată discuția)
Evaluare autoturism nou loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am incheiat procesul de divort (eu sunt reclamantul) si acum urmeaza partajul. As avea 2 intrebari la dvs.: - am achizitionat impreuna cu fostul ... (vezi toată discuția)
Divort partaj andreeastancu andreeastancu buna ziua...sunt casatorita de 25ani am 3 copii majori doresc sa dau divort ca bun comun avem o garsoniera evaluata de noi la suma de 26.000euro...as dori sa ... (vezi toată discuția)