avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, sunt șofer de camion(TiR) am avut o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, sunt șofer de camion(TiR) am avut o descărcare ...

Bună ziua, sunt șofer de camion(TiR) am avut o descărcare la un magazin Pepco Târgoviște, seara când am ajuns neștiind unde este locația am fost condus de un echipaj de la rutiera ,a doua zi după descărcare am fost amendat în acel loc de politia locala pentru circulatia fără autorizație. Menționez ca nu am avut cunoștință de această autorizație mai mult cei de la rutiera nu ma întrebase de asa ceva..Amenda am plătit-o dar nu mi se pare corect...ce as putea sa fac în acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2024
Profir 12, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:50, 22 Iulie 2024
Adică politia rutiera a fost amabila sa va arate drumul si acum le puneți in cârcă faptul ca nu v-au atras atenția asupra interdicției? De autorizație trebuia sa știe firma la care sunteți angajat sau cea care v-a trimis, dupa caz.
Domnu Adrian dacă nu a-ți înțeles textul va rog nu mai faceți comentarii pe margine,au fost doua echipaje diferite ,una seara când am ajuns și mau însoțit cei de la rutiera și a doua zi dimineața alt echipaj de la locală
Acum dacă bine a-ti înțeles putem discuta
Fapta este deja consumată și voi face contestație.

adriandimitriu a scris:

Adică politia rutiera a fost amabila sa va arate drumul si acum le puneți in cârcă faptul ca nu v-au atras atenția asupra interdicției? De autorizație trebuia sa știe firma la care sunteți angajat sau cea care v-a trimis, dupa caz.

Autorizatia respectiva nu are nimic de a face cu politia rutiera, asa cum v-a explicat @adriandimitriu. Autorizatiile sunt date de primarie. Firma dvs. trebuia sa se informeze si sa plateasca, anterior, acea autorizatie. Puteti face contestatie, dar nu vad cum veti avea cistig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare adinajichisan adinajichisan Buna ziua Saptamana trecuta camionul de la firma noastra a fost parcat la intrare in Dej pe o straduta laterala pe care intri exact din centura ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal. marem marem Buna, In data de 20 decembrie 2012, am fost contactat de un individ sa efectuez un transport de material lemnos. Am incarcat si am plecat. Pe drum, am fost ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, tergiversare rezolvare dosar tudor09 tudor09 buna seara VA ROG DACA IMI PUTETI DA UN RASPUNS SI MIE IN CEEA CE VREAU SA VA CER MAI JOS CU EXPLICATI .In seara zilei de 14.10.2012 a fost oprit in ... (vezi toată discuția)