avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,locuiesc la tara ,nu pot intra in curte cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,locuiesc la tara ,nu pot intra in curte cu masina ...

Buna ziua ,locuiesc la tara ,nu pot intra in curte cu masina ,intru cu dificultate si pieton deoarece primaria realizeaza lucrari ,trotuare,fiindu mi demolat podetul,acum fiind o diferenta de nivel foarte mare ,podetul nefiind refacut.Ce pot face .Mentionez ca nu au ezistat trotuare fiind o str secundara.
Cel mai recent răspuns: Virgilius75 , utilizator 12:24, 21 Iulie 2024
Puteti notifica primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, ca la terminarea lucrarilor stradale, sa va asigure accesul in curte.

Multumesc mult !
POPA GHEORGHE a scris:

Puteti notifica primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, ca la terminarea lucrarilor stradale, sa va asigure accesul in curte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acces auto proprietate dupa implementare proiect primarie marian_coanda marian_coanda Buna ziua, Primaria localitatii unde locuiesc parintii mei a implementat un proiect national de introducere canalizare.Inainte de implementare drumul de ... (vezi toată discuția)
Autorizare locuri de parcare pe trotuar danutza_c danutza_c BUNA TUTUROR! SUNT FOARTE CURIOASA....ESTE LEGAL CA ADP-UL SA ELIBEREZE AUTORIZATII DE PARCARE PE TROTUAR? LOCUIESC PE O STRADA SECUNDARA DIN SECT.2 UNDE ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces proprietate cu borduri si trotuar suprainaltat mihais83 mihais83 Buna ziua. In urma cu aproximativ 3 saptamani in fata curtii mele s-a demarat o lucrare de realizare a cailor de acces din drum in curte, cu un refugiu de ... (vezi toată discuția)