avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua. Am cumparat un teren cu locuinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua. Am cumparat un teren cu locuinta construita. .Accesul ...

buna ziua. Am cumparat un teren cu locuinta construita. .Accesul la proprietate se face pe pe o stada cadastrata "cale de acces" ,acest aspect este trecut in contactul de vanzare -cumparare.Aceasta cale de acces este cooproprietatatea a două persoane. În ce conditii , proprietarii caii de acces îmi pot interzice accesul la proprietate?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:02, 20 Iulie 2024
Proprietarii caii de acces va pot cere o chirie anuala pentru a va permite accesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi formalitățile pentru ieșirea din indiviziune Rezolvarea Rezolvarea Buna ziua, Aș dori să vă cer sfatul referitor la situația unui condominiu. În acest condominiu sunt mai multi proprietari, iar curtea, ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie de constructie fara cale de acces catre un drum public MariusAnA MariusAnA Buna ziua ! Am o problema care am aflat-o de curand, legata de calea de acces catre o proprietate pe care se afla in prezent si o casa in constructie. In ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren IancuV IancuV Am cumparat o casa cu terenul aferent,insa ulterior am depistat facand masuratori cu metru al curtii mele am stabilit ca eu am mai putin teren in realitate ... (vezi toată discuția)