avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare la cât timp,se pune poprire pe,cont la o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare la cât timp,se pune poprire pe,cont la o hotărâre ...

Salutare la cât timp,se pune poprire pe,cont la o hotărâre judecătorească? Eu am primit o,hotărâre ( am vazut-o pe,site ) nu e definitiva am drept de apel. E vb de un proces cu orange ( invest kapital ) cv cu cerere de valoare redusă. Mai pot face cv ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:04, 20 Iulie 2024
Făcând apel puteți trage de timp cel puțin un an sau chiar mai mult.Termenul de apel va curge de la data la care o sa primiți hotărârea acasă.Daca suma e mare atunci ar trebui sa consultati măcar un av pt a va făceau apel cum trebuie.
Suma e undeva la 3300 lei. Contractul cu ei a fost facut in 2018 si ei m au dat in judecata in 2023. Pe firma e contractul si de aia intrebam . Ma puteti ajuta dvs ? Merge chestia cu prescrierea ?
Prescriptia trebuia invocata de la inceput la fond, prin intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata pensie alimentara adi_2010 adi_2010 S-a pronuntat hotararea in procesul de fond si s-a stabilit plata unei pensii alimentare incepand cu luna mai 2010. Nu am primit inca hotararea acasa (am ... (vezi toată discuția)
Opunere la expertiza calcul salariu pentru executare silita... LOPY LOPY Salut, in februarie 2010 am castigat recursul unui proces litigiu de munca, si prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, am primit ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)