avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suntem o soc com.aflata la parterul unui bloc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suntem o soc com.aflata la parterul unui bloc de locuinte si ...

Suntem o soc com.aflata la parterul unui bloc de locuinte si fortuit suntem prinsi in asociatia de locatari.Functionam dela punerea in folosinta a blocului.
Nu folosim scara blocului,avem intrare separata din strada, Nu folosim liftul ,evident.Ne facem singuri curatenia infata blocului.
Singurul serviciu facut de admin asociatiei este facturarea consumului de apa ,dupa ce transmitem indexul contorului.
Asociatia refuza sa negociem un contract de servicii intre noi adaptat conditiilor concrete existente ,desii am soliciatat aceasta in mod repetat
Ca urmare ni se factureaza servicii nesolicitate si neefectuate.
cum putem rezolva situatia neacceptabila ?
Multumim
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:51, 22 Iulie 2024
Aveti la dispozitie prevederile art. 28 alin 3 din legea 196/2018 si, in cazul nerezeolvarii situatiei, in mod amiabil, art. 29 alin 3 din aceeasi lege, probabil ultima varianta din cele de solutionare.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. detin un spatiu comercial in chirie la parterul unui ... Ciobanu Eugen Ciobanu Eugen Buna seara. Detin un spatiu comercial in chirie la parterul unui bloc. In acest bloc spatiile comerciale nu sunt pe aceiasi parte cu intrarea in casa scarii, ... (vezi toată discuția)
Obligativitate la plata lift pentru proprietar parter ananasha51 ananasha51 As dori sa stiu carui art. de lege eu ca proprietar ap. parter sunt obligata sa platesc toate cheltuielile pentru lift. Curent, intretinere, curatenie etc. in ... (vezi toată discuția)
Cote de intretinere Crăciun24 Crăciun24 Dețin cu chirie un spațiu comercial la parterul unui bloc cu contorizare separata la gaze, apa și energie . Sunt obligat sa plătesc cote la întreținere. ... (vezi toată discuția)