avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Relocare hotel necorespunzatoare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Relocare hotel necorespunzatoare

Bună ziua. Am și eu o problema cu o vacanta achiziționată de la o agenție de turism din România. Vând o oferta la o camera complet utilata în centrul stațiunii Sunny Beach (Bulgaria)am achizitionat pachetul cu aproape 3 luni inainte.Când a trebuit sa întru în locație conform termenilor contractuale ,mam trezit ca nu mai au camere și am fost relocat la un alt hotel la 1.3km distanta și fără a mai avea camera utilata ,cei de la agenția din România tot îmi spuneau ca vorbesc cu cei din Bulgaria mau tot trimis pe la recepție am pierdut timp pe acolo dar degeaba ,nu am fost mutat sau sa primesc o camera utilata (bucătărie, mașina de spălat,etc ) menționez ca vacanta era 12 nopți, 13 zile. Ce pot face ?
Sesizați ANPC în ceea ce privește agenția din România.Incepeti o corespondenta pe mail cu agenția din România,cu hotelul din BzG în care va exprimați nemulțumirea(aveți nevoie de probe pt a face dovada demersurilor și a nemulțumirii dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea situatie, am achizitionat un sejur ... Diminescu Diminescu Buna seara, am urmatoarea situatie, am achizitionat un sejur la un hotel in Bulgaria prin intermediul unei agentii de turism. Plata am realizat-o prin transfer ... (vezi toată discuția)
Discriminare ???? Cocollino Cocollino As vrea sa va adresez o intrebare....DE 100 PUNCTE... Intrucat in ultima vreme ma intalnesc tot mai des cu astfel de situatii in dorinta mea de a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans vacanta adela88 adela88 Buna ziua, Am o problema: in luna februarie am rezervat o vacanta printr-o mare agentie de turism romaneasca. Am platit 2000 de lei avans prin plata ... (vezi toată discuția)