avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua . Vă rog sa ma ajutati cu un raspuns daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua . Vă rog sa ma ajutati cu un raspuns daca este legal. ...

Buna ziua . Vă rog sa ma ajutati cu un raspuns daca este legal. Pe scurt o sa va prezint problema mea. Lucrez de 20 de ani la o instititie de stat , subordonata Consiliului Judetean Neamt.- Biblioteca Judeteana Neamt. Am fost in concediu de odihna 10 zile (1-12 iulie 2024) , la revenire la serviciu mi s-a prezentat o noua fisa a postului refacuta si un act aditional. Mentionez ca lucram la un Compartiment Evidenta si Conservarea Colectiilor. . Atunci am aflat ca s-a desfiintat compartimentul si s-a impartit in doua. Evidenta 1 si Conservare 2. Fisa era facuta pentru alt Compartiment - Sala de Lectura- Depozit General.(Conservare ). Nu am fost informata si nu mi s-a dat dreptul de a alege ?? Mentionez ca sint la gradul 1 A - Superioare. Mi s-au scos sarcini din fișa anterioara ! Este corect, legal ?? Va multumesc anticipat. .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 24 Iulie 2024
Codul Muncii
Art. 40
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii;
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de toxicitate dana marina dana marina Buna ziua!Sunt salariata(momentan in concediu pentru cresterea copilului) la un grup scolar industrial ca bibliotecar incepand din 20 dec. 2005 as avea cateva ... (vezi toată discuția)
Un muzeu judetean subordonat consiliului judetean poate fi incadrat ca o institutie de subordonare locala ? oanaportar oanaportar Muzeul in care lucrez este un muzeu judetean aflat in subordinea Consiliului Judetean. In institutie avem personal care nu se regaseste la Anexa aferenta ... (vezi toată discuția)
Salarizare indrecan_cg indrecan_cg Lucram in sectorul bugetar, suntem registratori medicali . Pana acum am beneficiat de %spor de sectie. Pentru a nu mai obține acest spor s_a dat decizie de ... (vezi toată discuția)