avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Am si eu 2 dosare penale, la primul dosar mi-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Am si eu 2 dosare penale, la primul dosar mi-a dat 2 ani ...

Buna Am si eu 2 dosare penale la primul dosar mi-a dat 2 ani cu suspendare in locul la 9 luni de inchisoare ,la cel de al 2 dosar e pe rol nam primit nimic inca ,dar daca se judeca si accel dosar oare ma poate inchide ,la primul dosar este conducerea unui autovehicol neimatriculat iar cel de al 2 dosar este ,Trafic de imigrantii ,trecere fraudulos vama statala si ,conducere autovehicol transport persoane cu drept de conducere suspendat ,imi puteti da asa in mare parte un sfat la ce sa ma astept
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 09:03, 26 Iulie 2024
Bună dimineața! Sansele să primiți o sențință finală tot cu suspendare sunt extrem de mici. Cel mai probabil veți depăși limita de 3 ani și veți executa pedeapsa în penitenciar. Cautați un avocat cu experiență în penal și cautați toate posibilitățile de reducere a limitelor de pedeapsă ( denunțuri, circumstanțe atenuante legale/personale etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circumstante atenuante in procesul penal DoruD DoruD fiul meu e dependent de heroina. a comis 2 infractiuni, ambele au fost judecate astfel: 1) in 2006 a comis o delapidare de 145 mil lei vechi, judecat de ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns pentru art 208cp STEEL123 STEEL123 buna ziua va rog frumos daca i mi puteti da si mie un raspuns la aceasta intrebare:in data de 20-03-2010 aflandu ma sub influenta bauturilor alcoolice am luat ... (vezi toată discuția)
Oug195/2002 ContSters280428 ContSters280428 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: X a consumat alcool si ulterior s-a urcat in auto. Politia l-a oprit la o distanta de 20metri. i-a luat probe ... (vezi toată discuția)