avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună,pot face supliment la succesiune la orice notar? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună,pot face supliment la succesiune la orice notar? Sau,de ...

Bună,pot face supliment la succesiune la orice notar? Sau,de ex . am doua proprietăți, cu succesiuni făcute la notari diferiti* este vb de un loc de veci ,omis la îl trec la momentul acela), am fost la notar a zis ca ma costa 1200 lei
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:42, 26 Septembrie 2024
Suplimentul se face la același notar are a eliberat certificatul de moștenitor inițial.
Buna ziua,intrebarea mea era pt succesiunea unei gropi de veci,am doua case bloc si curte,vreau sa fac la notara care mi a facut succesiunea de la bloc,dar notara m a trimis la cea care mi a facut succesiunea la curte.Eu locuiesc la bloc langa notara de la bloc, nu stiu de ce e asa complicat
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
Dumitru Camelia, utilizator
Eh, asa suntem noi pe aici. Mai prosti si intelegem mai greu. Sa ne iertati!
Si eu nu știu ce e asa complicat de inteles: va duceți la notarul unde este înregistrata moștenirea.
Asa prevede legea. Nu va puteți plimba la ce notar doriți dvs., odată ce ați început succesiunea acolo.
Și ma îndoiesc ca ați dezbătut aceeași moștenire la 2 notari diferititi.
Fie ați început la unul, după care v-ați mutat la altul (caz în care trebuie sa va duceți acolo unde ați transferat dosarul), fie ați făcut altfel de acte.
Nu se poate dezbate o moștenire la 7 notari diferiți.
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune vidus vidus Va supuna atentiei urmatoarea speta cu rugamintea de a ma sfatui ce sa fac In urma cu cativa ani am deschis succesiunea (in instanta) dupa sora mea care din ... (vezi toată discuția)
Succesiune Ralu-PNRG Ralu-PNRG Buna ziua,! Am facut succesiunea dupa bunici la un notar, fiind singura mostenitoare, dar s-a strecurat o omisiune din partea lor si unul din bunuri nu a fost ... (vezi toată discuția)
Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)