avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare - PROVIDENT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare - PROVIDENT

Buna ziua!
In cazul infracțiunii de delapidare, dacă întreg prejudiciul este achitat, o sa fiu trimis in judecată? La ce sa ma aștept?
Am lucrat la provident și sunt citat ca suspect
Bună ziua.

Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat, care să vă sprijine în proces, în vederea soluționării acestuia într-un mod cât mai favorabil dvs. Infracțiunea este una destul de gravă și nu se rezolvă doar prin acoperirea prejudiciului.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare si fals sub semnatura privata Cercetasa1234 Cercetasa1234 Buna ziua!va rog sa ma ajutati in aceasta problema Am delapidat suma de 70000 lei la o societate.dosarul e la politie.am recunoscut .am falsificat chitanta ... (vezi toată discuția)
Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Redeschidere caz avyinlove avyinlove In octombrie 2010 am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare pentru delapidarea (art. 215 ind.1 C.p.) +ART. 291 C.P.In tot procesul au fost mai multi ... (vezi toată discuția)