avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua.va rog dacă ma puteți ajuta și pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua.va rog dacă ma puteți ajuta și pe mine.am primit ...

Bună ziua.va rog dacă ma puteți ajuta și pe mine.am primit astăzi o chemare în judecata peste vreo 2 luni în calitate de intimitat în recunoașterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine.legea 302/2004.ce ar fii sau ce ar însemna asta.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:08, 2 August 2024
Buna ziua

Insemna ca aveti o condamnare penala intr-un alt stat iar autoritatile competente ale statului de condamnare au formulat o cerere de recunoastere si executare.

Procesul va fi daca si in ce conditii veti executa acea pedeapsa in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere sanctiune pecuniara onel666 onel666 am primit o citatie cu urmatoaru obiect: recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE ... (vezi toată discuția)
Citatie - recunoasterea hotararilor bighi51 bighi51 am primit o citatie in care scrie sa ma prezint in instanta in calitate de intimat,pentru fond-recunoasterea hotararilor penale sau a altor acte judiciare ... (vezi toată discuția)
Sentinta straina ioanina_dima ioanina_dima Buna ziua! Cum se face recunoasterea unei sentinte penale straine pentru contopirea cu o pedeapsa aplicata prinr-o sentinta din Romania. Multumesc! (vezi toată discuția)