avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comerț - imobiliare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comerț - imobiliare

Buna ziua!
Dacă ma ocup cu achiziționarea imobilelor și vânzarea pt a obține un profit trebuie sa sa îmi înființez vreo forma juridică? Țin sa menționez ca achitionez/vand aproximativ 2/3 maxim imobile pe an. Plătesc impozite si taxe la fiecare vânzare/cumpărare. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 15:06, 3 August 2024
Buna ziua.

Da. [ link extern ]
În România, pentru activitatea de achiziționare și vânzare de imobile în scopul obținerii unui profit, cu frecvență, este necesară înregistrarea fiscală.

Pentru a lua o decizie informată, este recomandat să consulți un contabil sau un avocat specializat în drept comercial. Ei te pot ajuta să înțelegi implicațiile fiscale și juridice ale activității tale și să alegi forma juridică cea mai potrivită pentru tine. De asemenea, ei te pot sfătui în privința optimizării fiscale și a conformării cu legislația în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil sc - declarare punct de lucru ContSters264598 ContSters264598 O firma din orasul A achizitioneaza un imobil in orasul B. Este obligatoriu sa declar punct de lucru in acest imobil? Chiar si in cazul in care sunt facute ... (vezi toată discuția)
Tva la vanzare apartament detinut de firma CMARGARIT CMARGARIT Buna ziua, O societate comerciala a achizitionat un apartament in anul 2007 cu taxare inversa la TVA. Acum societatea doreste sa vanda acel apartament. ... (vezi toată discuția)