avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o casa și am vrut să o vând(nu a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o casa și am vrut să o vând(nu a fost intabulata ...

Bună ziua am o casa și am vrut să o vând(nu a fost intabulata casa pe vechiul proprietar,am făcut demersul pentru intabulare),cine a vrut sa o cumpere a știut toată situația cum sta și a fost de acord sa stea în casa până la finalizarea actelor (a durat o luna). Nu am luat nici un avans nimic. Între timp cumpărătorul a spart prin casă și pe când sau finalizat actele a cumpărat o altă casă. A fost poliția sa făcut un proces verbal cum ca este de acord sa achite de ce a stat acolo și pagubele ce a făcut. El acuma nu mai vrea să achite. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ionuțramona07 , utilizator 10:28, 3 August 2024
Îl dați în judecată pe baza procesului verbal. Angajați avocat
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2024
adriandimitriu, utilizator
As avea câștig de cauza în proces? Polițiștii care au făcut procesul verbal mi-au confirmat ca îmi vin de martirii. Și as mai avea în 3 martori și pozele cum a stricat prin casă

adriandimitriu a scris:

Îl dați în judecată pe baza procesului verbal. Angajați avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare casa ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Am \"achizitionat\" o casa in 2005 cu curte comuna in care se mai afla 3 alte case. Am pus ghilimele pentru ca nu am mai ajuns la oficializarea ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta.ce pot sa fac? murarete murarete Buna ziua, am si eu urmatoarea nelamurire... am cumparat anul trecut din targ din orasul x o bicicleta. nu am facut nici un contract de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Antecontract NagyCsZs NagyCsZs Traiesc in strainatate, dar m-am nascut in Romania. Cu surorile mele am mostenit un imobil nediviziat, si avem cote ideale separate pe care am vrut sa vandem ... (vezi toată discuția)