Am indeplinit funtia de maistu din 1990 si pina in iunie 2008 cind am fost informat ca postul meu a fost desfiintat si m-a trecut ca lacatus in cadrul aceleasi sectie ,eu nu am fost deacord mentionind pe actul aditional aceasa cu data si semnatura ,din acel moment directorul a dat ordin sa nu mai am acces in societate si m-a tinut la poarta societatii in acea zi ,la finalul programului am pontat si am plecat ,a doua zi m-am prezentat la servici dar cei de la paza nu mi-a permis accesul in societate spunind ca acesta este ordinul directorului general ,atunci eu am plecat la politie unde am depus o plingere in acest sens ,dar au spus ca nu este de competenta lor ci de itm ,am mers in aceeasi zi la itm si am depus si acolo plingere cum s-au petrecut lucrurile si acestia au spus sa astept raspunsul de la ei .La citeva zile dupa cele petrecute am primit acasa de la societate sa ma prezint la comisia de disciplina pt ca lipsesc nemotivat de la servici ,am mers si am depus o declaratie scrisa cum s-au petrcut lucrurile ,dar a urmat desfacerea cim pentru absente nemotivate .Am actionat in instanta in termen atit actul aditional cit si decizia de desfacere a cim .Rog sa-mi spuneti cum sa procedez de aici inainte pt ca se apropie termenul de judecata ,am cerut si daune morale ,care sunt sansele de reusita si ce acte trebuie sa depun eu la instanta ,va multumesc .
~ final discuție ~