Deasemenea, ma gandesc sa depun o cerere printr-o ordonanta prezidentiala, din care rezulta faptul ca am fost data afara din casa impreuna cu copilul. nu vreau sa obtin reintegrarea mea si a copilului in acea casa ptr ca nu as fi in siguranta, vreau doar sa plateasca ptr faptele sale. mai pot face asta daca exista plangerea penala impotriva lui la parchet? In plus tot ceea ce s-a petrecut a fost la indemnul mamei lui, pe care acesta a adus-o sa locuiasca in acelasi imobil cu noi, in urma cu ceva vreme. ea continua sa locuiasca acolo, cu toate ca nu are domiciliul nici de fapt nici de drept acolo.
Am mentionat asta si in plangerea de la parchet.
Se vor lua masuri si impotriva mamei lui?
A trecut o saptamana de cand am depus plangerea penala la parchet si nici o masura in privinta asta. de obicei cat dureaza pana se iau masuri in astfel de situatii? si care e procedura? sunt chemate ambele parti in fata unei autoritati judiciare, sau doar partea acuzata? la ce sa ma astept?
In ceea ce priveste recuperarea bunurilor, nu am nici o dovada ca ele au fost in acea casa decat martori (parintii, sora). incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu vor mai putea fi recuperate...nici nu mai stiu daca mai exista.
va multumesc!
P.S. primul termen in procesul de divort este pe 18 feb. nu.mi doresc sa ma prezint. se poate desface casatoria fara sa fiu nevoita sa ma prezint?
cu privire la cererea de divort, daca dvs sunteti reclamanta si nu va prezentati, instanta respinge cererea ca nesustinuta, daca nu sunteti dvs reclamantaa si nu va prezentati procesul poate continua
~ final discuție ~