avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM

Am fost in litigiu cu patronatul pentru neplata salariilor.Angajatorul nu a mai desfasurat activitate in localitatea mea si nici in alta parte, a disparut si la propriu si la figurat. Intre timp ma-m angajat la o alta firma unde am dat o declaratie pe proprie raspundere in legatura cu cartea mea de munca si cu litigiul. Acum, dupa 7 luni, am reusit sa i-au legatura cu angajatorul,. Vreau sa imi incheie CIM. Acesta imi semneaza ce act imi trebuie la ITM (nu are inspector de personal, nu are bani).
Ce acte imi trebuiesc si ce formulare trebuie sa aiba?
Cel mai recent răspuns: GIGI GEAMANU , Avocat 20:00, 6 Februarie 2010
lilivlad a scris:

hotararea o am dar de unde bani pentru executor

executorul nu costa mult iar cheltuielile de executare se incaseaza de la debitor
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carnet de munca Badea Mihaela Badea Mihaela Buna ziua, In urma cu cateva zile mi s-a terminat contractul pe care il aveam pe perioada determinata si am cateva intrebari: 1. De la societate mi se ... (vezi toată discuția)
Inscriere in carnetul de munca in baza unei hotarari judecatoresti-acte necesare iuliainstant iuliainstant Buna ziua. Speta pe care vreau sa v-o prezint este urmatoarea: prin hotarare judecatoreasca irevocabila, instanta a constatat existenta raporturilor de munca ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa-mi ridic cartea de munca? lunajoy lunajoy M am angajat acun 2 ani la o firma , am lucrat acolo o luna si ceva...cu ei am incheiat un contract de munca insa nu stiu daca mi-au facut sau nu carte de ... (vezi toată discuția)