avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In urma cu 24 de ani am lucrat aproape 1 an ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In urma cu 24 de ani am lucrat aproape 1 an de zile ...

Buna ziua,
In urma cu 24 de ani am lucrat aproape 1 an de zile cu carte de munca la primul meu job. Recent am scos o adeverinta pentru vechime de la Casa de Pensii unde am constatat ca nu apare perioada respectiva ca fiind platita. Mentionez ca firma respectiva mi-au eliberat si cartea de munca fiind primul job pentru mine.
M-ai pot da in judecata angajatorul dupa atata timp, tinand cont ca in cartea de munca este stipulata vechimea si salariul de la acea vreme iar in adeverinta nu apare vechimea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 8 August 2024
Despre ce perioada este vorba ?
Perioada 1998-1999.
Pana la 01.04.2001, Casa de pensii nu are nimic din stagiile de cotizare anterioare ......prin urmare, nu va impacientati ..de la 01.04.2001, s-au introdus electronic declaratiile de c.a.s.

In carnetul de munca, exista perioada completata si certificata de ITM?
In cartea de munca este completata perioada, salariul de baza si stampila cu Camera de Munca si semnatura, numai ca vechimea nu apare in adeverinta de la Casa de Pensii.
V-am spus ca nu are cum sa apara ... electronic este din 01.04.2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o situație, între anii 1998-2000 am lucrat la ... Carmenstratone Carmenstratone Bună ziua! Am o situație, între anii 1998-2000 am lucrat la un magazin tip cooperativa intr-o comuna. Zilele trecute am luat o adeverință de stagiu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa stiu daca pentru orele suplimentare efectuate ... bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru orele suplimentare efectuate in perioada 1977-2000 s-a retinut contributia pentru asigurari sociale de stat. Am depus ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)