avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Bunica mea are grad handicap grav cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Bunica mea are grad handicap grav cu asistent personal.Am ...

Buna ziua.Bunica mea are grad handicap grav cu asistent personal.Am fost la primărie și mi a zis că nu au fonduri și că locurile sunt limitate.Astazi am fost din nou și tot așa mi sa zis.Mi a zis o alta persoană de la primărie că după 30 de zile voi primi un răspuns.Asta ce înseamnă? Sunt șanse să mă angajeze sau nu? Sau ce trebuie sa fac și unde trebuie să mă duc să mă angajeze că asistent personal.Iar in schimbul asistentului personal mi sa oferit indemnizația.Cum trebuie sa procedez? Am fost la primar și dumnealui tot așa mi a zis sa depun cerere și când se eliberează abia atunci mă pot angaja..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 8 August 2024
Sesizati MInisterul Muncii..nu va luati dupa ce spune Primarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.tatal meu are gradul de handicap grav cu asistent ... Florica Adriana Florica Adriana Bună seara.Tatal meu are gradul de handicap grav cu asistent personal.A primit acordul pentru a angaja asistent personal.Eu sunt fiica și vreau să fiu ... (vezi toată discuția)
Asistent personal al copilului cu handicap Calin1979 Calin1979 Avand certificat medical de handicap cu gradul - grav , mama copilului are dreptul sa fie angajat langa copil ca si asistent si daca da cine il angajaza si in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vin cu o întrebare la d-voastră poate ma ajutați ... an1645021 an1645021 Bună ziua Vin cu o întrebare la d-voastră poate ma ajutați sa rezolv neclaritatea. Mama mea în vârstă de 87 ani are certificat de handicap grav cu ... (vezi toată discuția)