avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna la mutare din locuinta parintilor mei am gasit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna la mutare din locuinta parintilor mei am gasit acest cupon ...

Buna la mutare din locuinta parintilor mei am gasit acest cupon valoarea nominala de 975000 care nu stiam de el azi lam gasit printre actele vechi va rog sami spuneti ,sunt fiul ce pot face ca sa intru in posestia acestor bani daca mai au valoarea nominala sau cum pot valorifica acest cupon va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:56, 14 August 2024
Nu mai valorează nimic acum. Trebuia sa le fi depus ei la una dintre societatile din programul de privatizare din acei ani pentru a întra în posesia unui certificat de acționar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate libret de economii iovagheorghe iovagheorghe Bună ziua. Fiul meu s-a căsătorit de curând, și în momentul mutării nurorii a găsit printr lucruri un libret de economii rămas de la tatăl ei care a ... (vezi toată discuția)
...mutare dosar pensie Iulia C Iulia C Bună ziua! Tatăl meu s-au mutat dintr-un judet în altul.El dorește să lase dosarul de pensie in vechiul judet.Este obligatoriu să își transfere ... (vezi toată discuția)
Am vandut un telefon furat cumparat de la cineva mihaigsa mihaigsa Am cumparat un telefon iar dupa 1 saptamana lam vandut, dupa 4 saptamani ma suna politia si am mers la sectie. Miau zis ca telefonul pe care lam vandut a fost ... (vezi toată discuția)