avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract decomodat auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract decomodat auto

i-mi puteti spune daca se inregistreaza undeva(finante) un contract decomodat pe masina.Am incheiat acest contract pe masina unei cunostinte si ii platesc combustibilul si piesele de schimb.
Cel mai recent răspuns: ANAIM2000 , utilizator 10:18, 24 Octombrie 2006
daca se incheie intre o pers fizica si una juridica, nu trebuie inregistrat, adica va avea un nr de inregistrare la societatea care iti cedeaza folosinta masinii
daca se incheie intre 2 pers fizice atunci trebuie incheiat la notar public pentru a avea valabilitate.
persoana fizica cedeaza folosinta persoanei juridice. Se incadreaza in aceleasi conditii? Adica se inregistreaza numai de catre societate in registrul de intrari-iesiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat nicoletapasca10 nicoletapasca10 BUNA ZIUA Am la o firma X o speta : un contract de comodat , incheiat intre o persoana fizica si o persoana juridica X, prin care , pers. fizica ii da ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto Elena 47 Elena 47 Buna ziua ! Sunt PFA si as vrea sa inchei un contract de comodat pentru un autoturism cu o persoana fizica. In cazul acestui contract de comodat auto , masina ... (vezi toată discuția)
Contract comodat Paul Branovici Paul Branovici buna ziua As dori sa intreb daca un contract de comodat incheiat intre o pers juridica si una fizica trebuie intregistrat neaparat la notar sau avocat (vezi toată discuția)