avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Când m-am căsătorit, aveam deja pe numele meu din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Când m-am căsătorit, aveam deja pe numele meu din înaintea ...

Când m-am căsătorit, aveam deja pe numele meu din înaintea căsătoriei, în derulare, un contrat de credit ptr apartamentul în care locuiesc, , procesul verbal de primire -predare este pe numele meu , după câțiva ani soțul decedează , fratele lui are drept de moștenire pe casa mea ?
Cel mai recent răspuns: gabrielita , utilizator 10:19, 14 Septembrie 2024
Nu!
Revin la întrebarea mea , as vrea un răspuns de la un avocat ,întrebam ce drepturi de moștenire are fratele soțului meu decedat dupa cativa ani de la casatorie, asupra unui apartament contractat credit pe numele meu înainte de căsătorie, cu proces verbal de predare primire semnat de mine înainte de căsătorie și rate achitate de mine și în timpul căsătoriei și după decesul soțului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa deces m_m m_m Buna ziua, Tatal meu este la a doua casatorie. Apartamentul in care locuiesc cei doi este cumparat de tatal meu inainte de casatorie. Cum se va face ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ... Monesha Monesha Buna ziua. Soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ipotecar apartamentul in care locuim acum. Apoi au divorțat. A trebuit să \"vândă\" ... (vezi toată discuția)
Mostenire ioanabarbu ioanabarbu Sunt la a doua casatorie. Am cumparat inainte de a doua casatorie un apartament cu credit bancar, cu avans platit la vanzator. Acum platesc ratele pentru ... (vezi toată discuția)