avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatăl meu a decedat acum 7 ani, el are 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatăl meu a decedat acum 7 ani, el are 2 surori. ...

Buna ziua. Tatăl meu a decedat acum 7 ani, el are 2 surori. Bunica trăiește iar bunicul a decedat acum 20 de ani. Ieri ma chemat bunica mea sa îmi dea niște bani prin donație. Întrebarea mea este dacă eu am semnat aceea donație se considera dezmostenire? Ce as putea face mai departe pentru a-mi câștiga dreptul după bunicul și tatăl meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:38, 20 August 2024
Adică dvs nu stiti ce ați semnat,una e donație și alta e acceptarea sau renunțarea la mostemire.?Ati scris undeva nu acce.pt succesiunea defunctului zzx Se dezbate succesiunea la notar dacă nu se prezintă rudele o dezbateti în instanta.Mergeti la un av nimeni nu va poate dauna sfat util fără sa povestiți,sa arătați acte etc.
Nu are legatura donatia cu mostenirea dupa bunic și tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un contract de comodat e deajuns semnatura unui parinte ori e necesara si cea a fratilor? salutare comunitate! doresc sa inchei un contract de comodat ... Claudiu007 Claudiu007 Salutare comunitate! Doresc sa inchei un contract de comodat ca reprezentant al unei firme pe care vreau sa o infiintez cu unul din parinti, fiindca ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! tatal meu a fost casatorit cu o femeie cu 4 copii. ... Exatlon Exatlon Buna dimineata! Tatal meu a fost casatorit cu o femeie cu 4 copii. Ea a decedat acum 5 ani, iar tata acum 3 ani. Cat a fost in viata tata nu a facut succesiune ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa tata? buna ziua, tatal meu a decedat in mai ... cristika cristika Succesiunea dupa tata? Buna ziua, Tatal meu a decedat in mai 2021 si ar trebui sa dezbatem pentru a ne incadra in termen cu succesiunea. Singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)